Time Stables Manege bij Nieuw-Vennep


Bent u op zoek naar een prachtige manege om uw paard met een gerust hart te kunnen stallen? Of zoekt u een fijne omgeving om te paardrijden of paardrijlessen te nemen? Kom dan eens langs bij de Time Stables manege bij Nieuw Vennep. De Time Stables manege bij Nieuw Vennep is de ideale plek voor iedereen die van paarden houdt. Het ligt op een prachtige locatie waar u kunt paardrijden en waar u uw paard kunt stallen. Wij hebben hier bij Nieuw Vennep een prachtige manege waar de focus ligt op het welzijn van het paard. Heeft u interesse, neem snel contact met ons op!


Paardrijlessen van gediplomeerde instructeurs

Manege Time Stables bij Nieuw Vennep biedt paardrijlessen aan voor alle niveaus. Of u nu een beginner of al verder gevorderd bent, bij ons kunt u altijd terecht voor instructie op uw eigen niveau. Het is bij ons mogelijk om paard te rijden op uw eigen paard of op manegepaarden. We zijn aangesloten bij Stichting Veilige Paardensport, de KNHS, en de FNRS. We voldoen aan strenge veiligheidseisen en al onze instructeurs zijn gediplomeerd en hebben veel rij- en wedstrijdervaring. U bent bij ons dus in goede handen.


Een prachtige plek voor paard en pony

Zaterdag & zondag van 9.00 uur t/m 18.00 uur


Een prachtige plek voor paard en pony

Bent u op zoek naar een manege voor uw paard in de buurt Nieuw Vennep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze manege bij Nieuw Vennep staat het welzijn van de paarden en de pony’s natuurlijk voorop. We zorgen ervoor dat de paarden uitstekend voer krijgen dat is afgestemd op hun belasting. Er wordt meerdere keren per jaar een meting uitgevoerd om dit te testen. Indien nodig vullen wij het voer aan met op uw paard of pony afgestemde hoogwaardige voedingssupplementen.Onze boxen zijn licht en ruim opgezet om zo het comfort voor de paarden en pony’s te vergroten. We hebben prachtige uitgestrekte weilanden tot onze beschikking voor de paarden. Ons personeel is gespecialiseerd in het verzorgen van paard en pony.


Neem contact met ons op

Heeft u dus een manege nodig in de buurt van Nieuw Vennep en is uw oog op Time Stables gevallen? Neem dan gerust contact met ons op! Time Stables is de ideale manege voor iedereen die op zoek is naar een plek om te paardrijden of om een paard te stallen in de buurt van Nieuw Vennep. Indien u vragen heeft over onze manege of over de paardrijlessen dan kunt u ons bellen op 071-3314241. Ook zijn wij te bereiken via ons mailadres info@timestables.nl. Of vul ons contactformulier in. We zien u graag op onze manege bij Nieuw Vennep, tot dan!

Informeer